IMG_2282

L’alcalde, Ignasi Simón, li va fer lliurament d’un ram de flors i li va expressar les felicitacions de part del Consistori. (Foto: Ajuntament)

La lliçanenca Eulàlia Duran Torras va fer 100 anys el passat 23 de març i la Generalitat i l’Ajuntament li van fer un reconeixement el dia 20. Una persona representant del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya li va fer lliurament de la Medalla Centenària, que atorga l’administració autonòmica a les persones que fan 100 anys, i  li va traslladar les felicitacions de part de la Consellera del Departament. Per altra banda, l’alcalde, Ignasi Simón, li va fer lliurament d’un ram de flors i li va expressar les felicitacions de part de l’Ajuntament.

Eulàlia Duran Torras va néixer a Lliçà d’Amunt, on ha viscut sempre. Es va  dedicar a criar bestiar, a la pagesia i a fer les feines de l’hort i vendre a casa seva  i al mercat de Granollers; també va dedicar-se a buscar tòfones durant  l’hivern. Durant molt de temps va viure en  una casa de pagès sola, ja que es va quedar vídua als 54 anys. Va tenir tres fills, un dels quals va morir en un accident. Té 8 néts, 13 besnéts i un rebesnét d’un any.

Actualment viu amb el seu fill Francesc i la seva nora Carme, els quals, juntament amb més familiars, van acompanyar-la en aquest acte d’homenatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.