El Club Atletisme Parets ha organitzat la primera prova de la competició comarcal de cros, que tindrà lloc a la zona esportiva el pròxim dissabte 8 de novembre. Aquesta és la primera de les 9 proves de la lliga comarcal, un esdeveniment que, en el seu conjunt, organitza el Consell Esportiu del Vallès Oriental.

En la prova de Parets, hi haurà curses d’entre 300 i 3.000 metres, des de les 10 del matí i fins les 12.20 hores per les categories que van des de juvenil i fins la mini.

La primera cursa, de categoria juvenil i cadet masculí (3.000 metres) serà a les 10 del matí i la darrera la mini masculí i femení (300 metres) a les 12.15 hores.

Les inscripcions, totalment gratuïtes, es tancaran el 7 de novembre a les 21 h. Es poden formalitzar-la a l’adreçacros@caparets.com i al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

A més de Parets,  també acullen proves municipis com Canovelles, Montornès, Granollers, Mollet, Sant Celoni, Caldes de Montbui, Les Franqueses i La Roca del Vallès (la darrera el 25 gener 2015) .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.