Mireia Marin i Jordi Manils codirigiran ICV al Vallès Oriental

En el procés de la 9ª Assemblea Comarcal d’ICV Vallès Oriental, que tindrà lloc el proper 27 de febrer, el reglament de dita Assemblea preveia la celebració de primàries per l’elecció de la nova co-coordinació comarcal. La candidatura formada per Jordi Manils –actual president comarcal– i Mireia Marín va ser proclamada com a única candidatura per a la co-coordinació d’ICV Vallès Oriental el passat 3 de febrer, en haver lliurat més de 60 avals.

Després d’un període de set dies que va finalitzar dilluns dia 22 de febrer, durant el qual la militància i els simpatitzants vallesans van poder concórrer a les urnes, s’ha registrat una participació del 45%, lleugerament superior a la de comicis anteriors.

Fet el recompte, aquesta candidatura ha estat ratificada amb un percentatge del 97’3% de vots a favor, un 2’7% de vots en blanc i cap vot en contra. Per tant, la comissió d’escrutini ha proclamat com a nous co-coordinadors d’ICV del Vallès Oriental a Jordi Manils i Mireia Marín

Els nous co-coordinadors s’han mostrat molt satisfets pels resultats, i han remarcat que encaren el nou mandat “amb la responsabilitat d’enfortir ICV, de col·laborar en la construcció del nou espai de l’esquerra catalana, i de donar respostes i solucions a l’emergència social i democràtica que pateix la ciutadania”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *