El dissabte 22 de novembre l’Associació Esportiva La Mitja va sumar-se als actes commemoratius del Tricentenari (1714-2014) amb el bateig del quilòmetre 17,14 del circuit de La Mitja. L’emblemàtic quilòmetre porta el nom de Núria Albó, escriptora i alcaldessa de la Garriga entre 1979 i 1987.

Segons el president de La Mitja, Toni Cornellas, s’ha volgut homenatjar Núria Albó amb el quilòmetre 17,14 per un doble motiu: perquè fa més de 30 anys, com a alcaldessa de la Garriga, ja va donar suport a La Mitja en els seus inicis i perquè és un referent de catalanitat i defensa del país. Albó, tot i confessar que mai no ha corregut, va mostrar-se molt il·lusionada per la dedicatòria i va assenyalar que malgrat el 1714 marqui la data d’una derrota també indica l’inici d’una llarga marató de 300 anys de lluita en defensa d’una nació.

L’acte de col·locació de la rajola, que duu el número del quilòmetre i el nom de l’homenatjada, va tenir lloc a les Franqueses perquè el quilòmetre 17,14 del circuit antic de La Mitja (direcció Granollers) cau just davant de l’Institut El Til·ler, a la Rambla de la carretera de Ribes de Corró d’Avall.

EL KM 9 ESTARÀ DEDICAT AL METGE GERMÀ MORLANS

El president de l’Associació Esportiva La Mitja, Toni Cornellas, va anunciar que al mes de gener es continuarà amb la tradició de batejar cada quilòmetre de la cursa. Aquest any toca el km 9, que portarà el nom de Germà a Morlans, metge de la unitat de cures pal·liatives de l’Hospital de Granollers i responsable del dispositiu sanitari i d’emergències de la cursa.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.