La Mitja Marató de Montornès ja ho té tot a punt

Dimecres a la tarda va tenir lloc la presentació de la Mitja 2016, la 23ªedició i les curses i actes relacionats, a la Sala de la Concòrdia de l’Ajuntament de Montmeló.

L’acte va comptar amb la presència dels alcaldes de Montmeló, Antoni Guil; Montornès del Vallès, José A. Montero; Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo; y la Roca del Vallès, Albert Gil; del representant de l’Àrea d’Esports de la Diputació, Joan Morell; del vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas; patrocinadors i col·laboradors… fins completar una setantena de convidats que, tot i la pluja, no van voler perdre’s un acte renovat i àgil acte que es va obrir amb el Ball d’Homenatge dels dansaires de la Colla del Ball de Gitanes de Montmeló.

Els parlaments oficials van comptar amb la intervenció d’Albertina Grau, responsable de socis, actes i llegats de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, organització que es beneficia aquesta edició de l’aportació solidària que Henkel farà per cada inscrit a la Mitja i als 6km, a través de la iniciativa PonteenMarchaYa. Grau i l’alcalde de Montmeló van coincidir a destacar la importància de la col·laboració dels sectors públic i privat amb les associacions per tirar endavant tot tipus de projectes com el de la Mitja i la Fundació Josep Carreras.

S’ESPEREN MÉS DE 4.000 INSCRITS

La Mitja Montornès espera superar aquest any els 4.000 inscrits entre les dues curses i ja han confirmat la presència d’atletes de nivell, entre els que destaquen Angèlica Esparza i Ouafaa Hamani, en categoria femenina per la Mitja. El cartell de la Mitja en categoria masculina comptarà amb Driss Lakhouaja, Mohamed Benhmbarka, Sergio Enríquez, Oscar Lopez, Mohamed Agouzal i Abdessamad Hemmi com atletes més destacats. Aquest any, la Mitja Montornès serà la prova que tanqui el calendari de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona, agrupades sota el nom de Challenge de Mitges Maratons. Pel que fa a la cursa de 6km., han confirmat la presència Moed Mbarki i Montse Mas, com atletes més destacats.

LA NOVENA MINI SOLIDÀRIA

La Mitja organitzarà per novena vegada la Mini Solidària, curses per a nens i nenes de 3 a 12 anys, que tindrà lloc al centre de Montornès del Vallès el dia 2 d’abril a la tarda. Tota la recaptació de la Mini es destinarà aquesta edició a la Creu Roja de Granollers. A més, el dia 3 d’abril, durant la celebració de la Mitja i a la zona d’arribada, hi haurà un fotocol del “Movimiento Piu” on tothom que vulgui podrà fer-se la seva foto que es transformarà en un quilo de menjar per a Càritas de Montornès.

El Club d’Atletisme Montornès, principal organitzador de la Mitja, te actualment més de 250 atletes que competeixen a totes les categories i serà el destinatari de tots els beneficis de la Mitja pel manteniment del Club i de l’escola d’Atletisme. Gràcies a les aportacions de la Mitja, el Club pot facilitar la pràctica d’esport amb quotes socials i col·laborar activament amb els serveis socials del municipi.

L’acte de presentació es va tancar amb la ja tradicional fotografia de tots els actors implicats en la Mitja amb la samarreta d’aquesta edició, de color lila en homenatge a la iniciativa PonteenMarchaYa i el seu recapte de fons a través del running.

One Response to La Mitja Marató de Montornès ja ho té tot a punt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *