L’organització de la Mitja Marató Granollers – La Garriga ha dedicat el km 9 de la cursa al doctor Germà Morlans qui, durant molts anys, ha estat al capdavant del servei mèdic de la prova.

mitjaEl km 9 es troba al Passeig de la Garriga, just a l’alçada del Casino, i és justament en aquest punt on s’ha col·locat una rajola d’homenatge a la figura de Morlans.

A l’acte, Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga, ha destacat el “valor humà” de la Mitja i ha agraït la tasca de voluntaris com el Dr. Morlans, que fan que “la Mitja tingui un valor afegit que la diferencia de les altres curses”. Segons Budó, la Mitja és una cursa “que surt de la frontera d’un sol poble o ciutat, i això és el que la fa especial”.

També han assistit a l’acte els alcaldes de Granollers, Josep Mayoral; les Franqueses, Francesc Colomé, i de Canovelles, José Orivé. L’homenatge també ha comptat amb la presència dels representants de l’organització de la cursa Toni Cornellas i Joan Villuendas, i de Germà Morlans.

La Mitja 2015 se celebrarà el proper 1 de febrer, i el 16 de gener es farà la festa de presentació de la cursa a la Garriga (al Cinema Alhambra a partir de les 19 hores).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.