La multinacional alemanya Merck ratifica el seu compromís amb Mollet

Els directius de Merck han garantit a l’alcalde Josep Monràs, que la multinacional alemanya té la intenció de seguir invertint en els centres de farmacèutica i química instal·lats a Mollet del Vallès. Unes inversions que comportaran un augment de la plantilla de les dues plantes i del qual se’n beneficiaran en gran part ciutadans de Mollet.

Pel que fa les inversions a la planta química, s’estan executant 11 milions d’euros fins a principis de 2016.

En el cas de la planta farmacèutica, des de 2015, s’està invertint una mitjana de més de 7 milions d’euros l’any o es preveu una inversió de més de 20 milions d’euros en un període de 3 anys.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha agraït “l’aposta que la multinacional alemanya està fent per la nostra ciutat“, afegint que “des de l’Ajuntament seguirem treballant per ajudar a fer realitat bones noticies com aquesta”. Unes notícies que “repercuteixen directament sobre els molletans i molletanes al consolidar-se iniciatives centrades en l’activació econòmica i la creació de llocs de treball, dues de les nostres grans prioritats”  

La multinacional estima que totes aquestes inversions comportaran un augment mitjà de la plantilla en els dos centres d’un 10%. Actualment, la plantilla és de 473 treballadors i, des de fa aproximadament un any, s’han incorporat 116 persones, de les quals el 45% són molletans. 

Merck és una multinacional química i farmacèutica amb més de 38.000 empleats a 66 països. A Mollet es fabriquen al voltant de 470 productes d’elevada rellevància farmacològica i, donats els innovadors sistemes dels dos centres, Merck ofereix les seves instal·lacions per a la fabricació de productes per altres companyies.

En referència al que es produeix a Mollet del Vallès, el 90% s’exporta a d’altres països. És el cas del Glucophage, que s’exporta a 40 països, o del Emconcor que s’exporta a 38 països. 

 

2 Responses to La multinacional alemanya Merck ratifica el seu compromís amb Mollet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *