La plaça de Joan Miró de Montornès llueix nou mural

L’Associació d’Art Venus ha enllestit aquests dies el disseny que van proposar en el marc del Pla Estel i que van aprovar veïns i entitats a l’abril. Les obres de remodelació de la plaça, incloses en el mateix projecte, començaran desprès de Festa Major.

Una desena de membres de l’Associació d’Art Venus s’han vist immersos, al llarg de vuit dies, en la pintada del nou mural de la plaça de Joan Miró. L’acció també ha inclòs el sanejament dels baixos.

Membres de l'Associació d'Art Venus treballant en la pintada del mural.

Membres de l’Associació d’Art Venus treballant en la pintada del mural.

L’obra final té 15 metres d’amplada i 20 metres d’alçada, i és una de les quatre propostes que Art Venus va presentar dins del projecte de millora de la plaça. L’elecció la van fer veïns i associacions municipals a l’abril.

L’actuació és una col·laboració de l’entitat amb l’Ajuntament i forma part del projecte de remodelació de la plaça de Joan Miró, inclosa en el Pla Estel.

UN NOU ESPAI ESCÈNIC A L’AIRE LLIURE

Disseny de la plaça de Joan Miró, un cop remodelada.

Disseny de la plaça de Joan Miró, un cop remodelada.

Professionals del Pla Estel, amb les aportacions del veïnat, han acordat que les obres a la plaça la convertiran en un nou espai escènic.

D’aquesta manera, estarà dissenyada per a usos culturals tals com concerts, dansa o teatre. La plaça continuarà donant cabuda a la Dansa de la Batalla, un dels actes centrals de Festa Major, i a jocs infantils.

Altres novetats destacades són l’ampliació de l’espai escènic (que ocuparà part del carrer de Jacint Verdaguer), l’habilitació de grades i la connexió amb la plaça de Pau Picasso mitjançant l’eix cívic de vianants existent.

El començament de les obres està previst per desprès de la Festa Major.

Text i fotos: Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de Montornès.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *