La plantilla de Bacardí es mobilitzarà contra el tancament de la planta de Mollet

Ahir dijous va tenir lloc la primera reunió del període de consultes entre la direcció de Bacardi España i els sindicats, després que l’empresa va anunciar la setmana passada el tancament de les instal·lacions productives i d’embotellament del seu centre de Mollet del Vallès i traslladar la producció a Itàlia. Aquest tancament de la part productiva suposa l’acomiadament de 82 treballadors i treballadores.

L’empresa va adduïr causes organitzatives i productives, però els sindicats van rebutjar el tancament i l’ERO perquè consideren que no està justificat en la documentació presentada, ja que la direcció de Bacardi només va mostrar comparatives de la planta de Mollet amb la d’Itàlia, però no amb la d’Alemanya i França. “Aquest expedient només és possible gràcies a la reforma laboral del PP, ja que no passaria cap autorització de l’administració”, diuen des de la UGT.

Avui divendres a les 12 hores tindrà lloc una assemblea informativa amb la plantilla on es proposarà un calendari de mobilitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *