La Policia de Canovelles vol impulsar la unitat de proximitat

Agents homenatjats durant el Dia de la Policia Local. (Foto: Ajuntament)

Agents homenatjats durant el Dia de la Policia Local. (Foto: Ajuntament)

El 30 de setembre es va celebrar el Dia de la Policia Local a Canovelles, un acte que va servir per homenatjar a sis membres del cos, que han destacat per alguna tasca concreta al llarg de l’any 2014. L’alcalde va obsequiar als agents amb una placa al mèrit i l”inspector en cap va col·locar les sis distincions als agents José Luis Caurin, David González, Santos Díaz, Francesc Carrera, Francesc Felez i Eduardo Tarin.

L’inspector, Josep Balmes, va anunciar també que la policia donarà un major impuls a la unitat de proximitat. “En una situació tan complicada com la que està vivint la nostra ciutadania, volem ser molt més propers i arribar més a la gent. És per això, que mobilitzarem part dels nostres recursos a la unitat de proximitat”, va dir.

L’alcalde, José Orive, va felicitar als agents condecorats per la tasca que realitzen diàriament i va assegurar que “la policia no actúa sola, treballa dins d’un projecte transversal que implica molts departaments. Perquè ara més que mai hem de sumar esforços”. L’alcalde va cloure l’acte assegurant que “podem estar orgullosos de la policia que té el municipi”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *