02La nit del 15 d’octubre, la Policia Local de les Franqueses va detenir un individu, al qual se li imputen diversos robatoris amb força a l’interior de vehicles. L’individu va ser observat per un agent que es trobava fora de servei mentre forçava un vehicle, el qual va donar avís a la central de policia, facilitant la descripció física i la direcció en la que havia fugit l’autor del fet.

Poc després, un agent que es trobava de servei, el va poder localitzar i procedir a la seva detenció, als voltants de les antigues naus militars de Corró d’Avall. Les darreres nits s’havien produït prop d’una vintena de robatoris a vehicles a diversos indrets de Bellavista i Corró d’Avall. El mètode utilitzat en la majoria dels casos ha estat doblegar la porta o trencar les finestres dels vehicles.

El detingut, Daniel G. L., té 20 anys d’edat, resideix a les Franqueses, li consten diversos antecedents policials per robatori i és un conegut habitual de la policia. A primera hora de la mateixa nit, un individu que responia a la mateixa descripció, havia trencat el vidre d’un portal, per intentar accedir a l’interior d’un edifici de la carretera de Ribes.

3El detingut va passar a disposició del Cos de Mossos d’Esquadra, els quals segueixen amb la investigació dels fets, per esbrinar si poden estar relacionats amb altres robatoris anteriors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.