La Policia de les Franqueses deté un home com a presumpte autor de robatoris a l’interior de vehicles

 

02La nit del 15 d’octubre, la Policia Local de les Franqueses va detenir un individu, al qual se li imputen diversos robatoris amb força a l’interior de vehicles. L’individu va ser observat per un agent que es trobava fora de servei mentre forçava un vehicle, el qual va donar avís a la central de policia, facilitant la descripció física i la direcció en la que havia fugit l’autor del fet.

Poc després, un agent que es trobava de servei, el va poder localitzar i procedir a la seva detenció, als voltants de les antigues naus militars de Corró d’Avall. Les darreres nits s’havien produït prop d’una vintena de robatoris a vehicles a diversos indrets de Bellavista i Corró d’Avall. El mètode utilitzat en la majoria dels casos ha estat doblegar la porta o trencar les finestres dels vehicles.

El detingut, Daniel G. L., té 20 anys d’edat, resideix a les Franqueses, li consten diversos antecedents policials per robatori i és un conegut habitual de la policia. A primera hora de la mateixa nit, un individu que responia a la mateixa descripció, havia trencat el vidre d’un portal, per intentar accedir a l’interior d’un edifici de la carretera de Ribes.

3El detingut va passar a disposició del Cos de Mossos d’Esquadra, els quals segueixen amb la investigació dels fets, per esbrinar si poden estar relacionats amb altres robatoris anteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *