Policia Local Lliçà d'Amunt

Cotxe patrulla de la Policia Local Lliçà d’Amunt. (Foto: Ajuntament)

Gràcies a la col·laboració prestada per un comerciant del municipi, la Policia Local de Lliçà d’Amunt va detenir el 30 de març un dels presumptes autors del robatori amb força a un comerç del barri de Sant Baldiri i va identificar-ne l’altre.

Els fets es van produir sobre les 04:30 de la matinada quan el titular d’un comerç del barri de Sant Baldiri va observar la presència de dos homes encaputxats que caminaven en direcció al Pavelló d’Esports i va decidir trucar a la Policia per informar-los.

A partir d’aquest moment, efectius policials van patrullar per la zona fins que van localitzar un home amb una aparença com la descrita, el qual va aconseguir fugir, tot deixant algunes pertinences en el decurs de la persecució, entre les quals hi havia documentació personal.

Els agents van continuar amb la recerca dels dos individus i van localitzar l’altre sospitós, el qual va intentar fer escàpol sense èxit. En el decurs de les tasques de recerca, es van trobar objectes propis d’un comerç, entre els quals hi havia una bàscula i diverses begudes.

Posteriorment, es va esbrinar que, certament, hi havia una fleca de la zona amb l’accés forçat i l’interior desendreçat com resultat d’un robatori. Amb les evidències obtingudes, es va detenir i imputar respectivament els dos pressumptes autors, dos homes joves amb nombrosos antecedents per delictes diversos.

ROBATORI A CAN ROVIRA

Per altra banda, arran de la trucada d’un veí del barri de Can Rovira Nou, agents de la Policia Local van poder detenir dos presumptes autors del robatori amb força a dos habitatges del mateix barri. Tot i que les detencions les van practicar agents de la Policia Local, al dispositiu hi van contribuir activament dotacions del Cos de Mossos d’Esquadra.

Un ciutadà va observar dues persones desconegudes que accedien a l’interior d’un habitatge conegut i no va dubtar a comunicar-ho a la Policia Local, juntament amb informació sobre el vehicle amb el qual havien arribat al lloc.

Immediatament, s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local, es va notificar al Cos de Mossos d’Esquadra i es va avisar les policies locals del voltant per si els pogués arribar a afectar.

Els agents van comprovar que, efectivament, el domicili presentava indicis clars que havia patit un robatori, ja que presentava força en una finestra, l’interior estava desendreçat i regirat, i es van localitzar un seguit d’objectes preparats per ser recollits i emportats.

Finalment, els presumptes autors van ser localitzats i detinguts. En el moment de la detenció, un d’ells estava en possessió d’una bicicleta sostreta de la parcel·la d’un altre habitatge del barri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.