La Policia Municipal de Mollet del Vallès va detenir aquest dimarts a la tarda un home que presumptament ocupava de manera forçosa i il·legal habitatges buits perquè s’hi instal·lessin famílies a les quals estafava i s’aprofitava obtenint un benefici.

La detenció s’ha produït aquest dimarts a la tarda, a l’avinguda de Burgos, prop d’un dels habitatges que acaba de ser forçat. Els agents de la Policia han identificat dues persones, un home i una dona, als quals els han intervingut dos sobres amb una quantitat considerable de diners, un paper on hi constava l’adreça d’un pis, diverses eines per forçar portes i dues armes blanques.

En dirigir-se a l’adreça que constava al document, la Policia ha pogut comprovar que la porta acabava de ser forçada i que es tractava d’un habitatge que es trobava buit. Segons ha explicat el detingut, una tercera persona (o grup de persones) no identificada li hauria encarregat ocupar l’habitatge a canvi d’una quantitat de diners. L’home ha estat detingut i ha passat a disposició judicial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.