La Policia de Parets intervé en un cas de violència de gènere i troba al pis 400 plantes de marihuana

A les 8 d’aquest matí, i arran de la denúncia d’uns veïns que han trucat a les dependències de la comissaria per avisar d’un suposat cas de violència de gènere, agents de la Policia Local de Parets del Vallès s’han personat a un pis situat a l’Eixample del municipi.

Dos agents de servei s’han desplaçat immediatament al domicili, i després de comprovar l’agressió i d’atendre la víctima i els cinc fills de la parella, han procedit a la detenció de l’individu. Els policies han activat el Protocol municipal per violència de gènere i fins a l’habitatge s’ha traslladat una nova patrulla, acompanyada pels tècnics de Serveis Socials de l’Ajuntament, que s’han fet càrrec dels menors mentre la mare era trasllada per ser atesa a l’hospital.

PLANTACIÓ DE MARIHUANA

Foto succés

La Policia va trobar prop de 400 plantes.

Després de l’episodi, els agents han procedit al registre del pis on, a la planta superior, han descobert un cultiu il·legal de marihuana format per prop de 400 plantes, i tota la infraestructura necessària per al seu desenvolupament.

Arran d’aquests fets s’han obert diligències i s’imputaran a la persona detinguda dos delictes, un per violència de gènere i un altre contra la salut pública. La Policia Local manté oberta una investigació i no es descarten noves detencions derivades d’aquesta actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *