La ràpida actuació amb desfibril·lador de la Policia Local aquest dimarts al matí va ajudar a restablir el ritme cardíac d’un ciclista accidentat abans de l’arribada del servei d’emergències sanitàries.

Els agents van rebre l’avís d’un ciclista accidentat a la carretera BP-5002, que uneix Granollers amb El Masnou. Ràpidament es van desplaçar al lloc dels fets on van comprovar que el ciclista podria haver sofert una aturada cardíaca.

La ràpida intervenció de la Policia Local amb desfibril·lador va ser decisòria per restablir el ritme cardíac del ciclista abans de l’arribada dels serveis sanitaris.

TRES DESFIBRIL·LADORS

Vallromanes disposa de tres desfibril·ladors al municipi controlats per la Policia Local, el Centre d’Atenció Primària (CAP) i la zona esportiva. Les persones usuàries potencials d’aquests aparells (policies locals, personal d’equipaments esportius i ADF, entre altres) han de realitzar un curs de formació específica.

Al juny de 2013, l’Ajuntament de Vallromanes va donar dos desfibril·ladors al de Vilanova del Vallès destinats al camp de futbol i al poliesportiu municipal. La donació es va fer a aquesta localitat pel gran nombre de vallromanins i vallromanines que utilitzen les instal·lacions esportives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.