El cos de la Policia Local de Granollers s’ha unit a la campanya “Escuts solidaris” #pelsvalents, iniciada per la Policia Local de Terrassa l’octubre de 2017 i a la qual ja s’han sumat cinquanta municipis de Catalunya. La iniciativa consisteix en recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil a partir de la venda d’escuts brodats a un preu de 4 euros. Des de que es va iniciar, la campanya ha aconseguit reunir més de 100.000 euros.

Els escuts es poden aconseguir a la comissaria de la Policia
i a l’edifici principal de l’Ajuntament.

Es tracta d’escuts similars als oficials de la Policia Local de cada municipi col·laborador amb un fons negre combinat amb el color groc, que representa la lluita contra el càncer. Hi apareix l’etiqueta #pelsvalents i dues ratlles negres com les que els antics guerrers es marcaven a la galta. Al dors de l’escut hi ha una cola termoadhesiva que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba passant-hi la planxa.

A Granollers, els escuts es poden aconseguir a la comissaria de la Policia Local (c. Princesa, 55) i a l’edifici principal de l’Ajuntament (pl. Porxada, 6). Els primers dies de la campanya es van exhaurir totes les unitats i s’ha hagut de fer una nova comanda de 500 escuts més.

Per a més informació podeu consultar el web www.paralosvalientes.com o bé visitar la pàgina de Facebook de l’iniciativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.