DRAG ALERT

Imatge de l’aplicació. (Foto: Ajuntament)

La Policia Local de l’Ametlla del Vallès està implementant una nova aplicació d’alertes pels comerços del municipi, el DRAGalert, una app gratuïta per a telèfons mòbils i tauletes Android.

Aquesta aplicació consta d’un botó virtual que, en polsar-lo, genera un senyal d’emergència a la central de Policia Local o al telèfon mòbil de la patrulla, indicant la ubicació fixa de la persona que està demanant ajuda.

Aquest servei el poden utilitzar els comerços, empreses, masos dispersos, gent gran i qualsevol altre centre públic o privat amb una ubicació fixa i que no estigui obligat per llei, com és el cas d’entitats bancàries, joieries i similars.

DRAGAlert no pretén ser substitutiu de cap connexió a una central d’alarmes, sinó un mitjà d’avís més eficaç a la Policia Local.

El servei ja està en funcionament i només cal donar-se d’alta descarregant aquesta aplicació de forma gratuïta, de manera que la Policia Local disposarà d’una base de dades amb la ubicació dels centres adherits.

A hores d’ara s’està treballant per ampliar les prestacions d’aquesta aplicació i així donar cobertura, també, a persones que poden ser víctimes d’algun tipus de violència de gènere, bullying, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.