El passat divendres al vespre, la Policia Local de Mollet va abatre un porc senglar que es trobava al nucli urbà, després de seguir el procediment recomanat i per tal d’evitar riscos a les persones i accidents de trànsit.

senglar2

Quan l’animal es trobava a la zona dels horts d’El Calderí els agents van decidir abatre’l per tal d’evitar riscos a les persones o provocar accidents de trànsit. (Fotos: @laiaa506)

Per mitjà de les trucades d’alerta de diferents ciutadans, la Policia Local va localitzar divendres, cap a quarts de 8 del vespre, un porc senglar que es movia per la zona de l’avinguda de Badalona i els carrers d’Àngel Guimerà i Immaculada.

Segons ha informat l’Ajuntament, els agents van seguir el procediment recomanat per aquestes situacions, trucant als agents rurals i al servei de protecció de la natura de la Guàrdia Civil. Tots dos serveis van comunicar que en aquell moment no es podien fer càrrec i per aquest motiu es va procedir a intentar aïllar l’animal i dirigir-lo, sense èxit, a l’aparcament de la plaça Pau Casals. Tot i això, l’animal continuava desplaçant-se i va arribar a creuar la B-500 i un tram de la C-17.

Finalment, quan l’animal es trobava a la zona dels horts d’El Calderí, molt a prop de la C-17 i també de la C-59, els agents van decidir abatre’l per tal d’evitar riscos a les persones o provocar accidents de trànsit, ja sigui al nucli urbà o les vies interurbanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.