La Policia de Mollet mata a trets un porc senglar al nucli urbà

El passat divendres al vespre, la Policia Local de Mollet va abatre un porc senglar que es trobava al nucli urbà, després de seguir el procediment recomanat i per tal d’evitar riscos a les persones i accidents de trànsit.

senglar2

Quan l’animal es trobava a la zona dels horts d’El Calderí els agents van decidir abatre’l per tal d’evitar riscos a les persones o provocar accidents de trànsit. (Fotos: @laiaa506)

Per mitjà de les trucades d’alerta de diferents ciutadans, la Policia Local va localitzar divendres, cap a quarts de 8 del vespre, un porc senglar que es movia per la zona de l’avinguda de Badalona i els carrers d’Àngel Guimerà i Immaculada.

Segons ha informat l’Ajuntament, els agents van seguir el procediment recomanat per aquestes situacions, trucant als agents rurals i al servei de protecció de la natura de la Guàrdia Civil. Tots dos serveis van comunicar que en aquell moment no es podien fer càrrec i per aquest motiu es va procedir a intentar aïllar l’animal i dirigir-lo, sense èxit, a l’aparcament de la plaça Pau Casals. Tot i això, l’animal continuava desplaçant-se i va arribar a creuar la B-500 i un tram de la C-17.

Finalment, quan l’animal es trobava a la zona dels horts d’El Calderí, molt a prop de la C-17 i també de la C-59, els agents van decidir abatre’l per tal d’evitar riscos a les persones o provocar accidents de trànsit, ja sigui al nucli urbà o les vies interurbanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *