La Policia de Montornès comissa 108 productes caducats en una botiga

Entre els productes comissats hi ha làctics i aliments de primera infància. També s’ha detectat l’incompliment de la normativa higiènic-sanitària en la venda de pa, així com altres irregularitats administratives.

Agents de la Policia Local de Montornès van dur a terme dissabte inspeccions a diverses botigues de conveniència del poble. L’origen de les actuacions van ser les queixes rebudes sobre la possibilitat que algun d’aquests establiments estigués venent begudes alcohòliques a menors d’edat. Fins al moment, no hi ha evidències d’aquest fet, però l’actuació ha posat al descobert altres irregularitats en dos dels establiments inspeccionats.

En la botiga del carrer Balmes, 3, es va trobar més d’un centenar de productes a la venda amb la data de caducitat vençuda, en alguns casos, des de feia dos anys. Entre els productes comissats hi ha aliments infantils, com llets en pols i farinetes caducats des de mitjans de l’any passat.

Una altra anomalia detectada en aquest establiment, així com en la botiga del carrer Major, 28, és l’incompliment de la normativa higiènic-sanitària en la venda de pa. L’informe de la Policia Local també detalla altres irregularitats relacionades amb la salut pública i indicis de frau laboral.

L’Ajuntament, dins de les seves competències, obrirà expedient sancionador a aquests establiments i posarà els casos en coneixement del Departament de Salut Pública i Inspecció de Treball de la Generalitat.

Text: Servei de Premsa de l’Ajuntament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *