La Policia de Montornès enxampa tres individus que intentaven accedir per la força a un domicili

Els detinguts tenen nombrosos antecedents policials. Se’ls acusa d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. La detenció va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana.

La Policia Local ha fet públic en les últimes hores un comunicat sobre la detenció, el 17 de setembre, de tres persones que intentaven accedir per la força a un domicili del carrer d’Adriano de Montornès.

Segons el comunicat, la Policia va rebre una trucada alertant de la presència d’aquests individus. La patrulla va verificar que a l’entrada de l’immoble hi havia un home en actitud vigilant, al costat d’un vehicle. Aquest individu els va donar respostes confuses sobre la seva presència al lloc.

En accedir a l’habitatge, els agents van veure dos homes més que fugien per la part posterior de la casa, en direcció a l’espai boscós que hi ha en aquesta zona. També el que acabaven d’identificar va intentar fugir saltant la tanca perimetral de dos metres d’altura d’un habitatge veí, però va poder ser detingut en el mateix moment.

Els altres dos fugitius van ser detinguts després d’una llarga persecució a peu per la zona boscosa de les urbanitzacions de Can Bosquerons i el Telègraf. A l’interior del vehicle, propietat d’un dels detinguts, es van trobar objectes electrònics, personals i joies susceptibles de ser fruit d’altres robatoris.

Els detinguts tenen 20 anys i són veïns de Barcelona. Tots tres tenen nombrosos antecedents penals i policials per diferents delictes contra el patrimoni. El cas ha quedat en mans dels Mossos d’Esquadra.

La Policia Local i l’Ajuntament agraeixen a la ciutadania la seva col·laboració.

Text i foto: Servei de Premsa de l’Ajuntament de Montornès

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *