La Polifònica de Granollers presenta ‘Llunyania’ al Teatre Auditori

llunyania_webAmb el fil conductor de la cançó El mariner, com a exemple del patrimoni cultural que, al cap i a la fi és qui certifica la identitat catalana, la Coral Polifònica de Granollers presenta un concert-homenatge a tots els músics que, no podent o no volent abandonar Catalunya després de la guerra civil espanyola, van haver de pagar amb la precarietat de tota una vida el fet de ser músics i catalans.

Aquest espectacle és un homenatge a tots els músics que es van quedar a Catalunya després de la Guerra Civil Espanyola i que van haver de pagar amb la precarietat de tota una vida el fet de ser músics i catalans.

Com a paisatge pel qual transcorren aquestes vides, l’espectacle s’endinsa en les arrels de la cultura catalana: música i llengua representades per la cançó El mariner, especialment arranjada per Francesc Vidal, i per uns poemes encarregats a Jordi Llavina.

Amb obres de Josep M. Ruera, Cristòfor Taltabull, Eduard Toldrà, Manuel Blancafort, Antoni Pérez i Moya, Manuel Oltra i Ricard Lamote de Grignon.

Diumenge 1 de març, a les 19:00h.

FITXA ARTÍSTICA

Polifònica de Granollers
Direcció, Agustí Vidal
Direcció escènica, Dusan Tomic
Piano, Txema Riera
Arranjament El mariner, Francesc Vidal
Poemes, Jordi Llavina

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *