llunyania_webAmb el fil conductor de la cançó El mariner, com a exemple del patrimoni cultural que, al cap i a la fi és qui certifica la identitat catalana, la Coral Polifònica de Granollers presenta un concert-homenatge a tots els músics que, no podent o no volent abandonar Catalunya després de la guerra civil espanyola, van haver de pagar amb la precarietat de tota una vida el fet de ser músics i catalans.

Aquest espectacle és un homenatge a tots els músics que es van quedar a Catalunya després de la Guerra Civil Espanyola i que van haver de pagar amb la precarietat de tota una vida el fet de ser músics i catalans.

Com a paisatge pel qual transcorren aquestes vides, l’espectacle s’endinsa en les arrels de la cultura catalana: música i llengua representades per la cançó El mariner, especialment arranjada per Francesc Vidal, i per uns poemes encarregats a Jordi Llavina.

Amb obres de Josep M. Ruera, Cristòfor Taltabull, Eduard Toldrà, Manuel Blancafort, Antoni Pérez i Moya, Manuel Oltra i Ricard Lamote de Grignon.

Diumenge 1 de març, a les 19:00h.

FITXA ARTÍSTICA

Polifònica de Granollers
Direcció, Agustí Vidal
Direcció escènica, Dusan Tomic
Piano, Txema Riera
Arranjament El mariner, Francesc Vidal
Poemes, Jordi Llavina

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.