Valles VisioEl ple del Consorci Teledigital Mollet, integrat per cinc alcaldes i un regidor dels municipis de Mollet, Parets, Montornès, Montmeló, Martorelles i Vallromanes, ha aprovat per unanimitat l’adjudicació de la producció dels informatius i altres serveis audiovisuals del canal públic a New Media Audiovisual, filial del grup Lavínia. Es dóna la circumstància que aquesta mateixa empresa ja tenia la concessió del contracte fins ara, però a partir de la nova concessió ho farà per uns 40.000 euros menys cada any. L’adjudicació, que s’ha fet per un període de 24 mesos, té un import de 325.200 euros per cada exercici.

Segons el Consorci, la productora del grup Lavínia ha obtingut la millor puntuació global davant l’altra empresa que també s’ha presentat al procés de licitació, tant pel que fa a la proposta organitzativa i de millores del servei com per haver fet una oferta econòmica més avantatjosa. Atenent a les condicions del concurs, i sempre segons l’òrgan de govern de l’ens, “aquesta adjudicació permetrà una continuïtat en la gestió del canal i, malgrat l’estalvi econòmic, una millora en la qualitat de la producció amb la incorporació de més transmissions en directe i la incorporació de nou material tècnic”.

El ple del Consorci Teledigital Mollet també ha acordat la modificació del seu reglament per adaptar la composició del Consell Consultiu i Assessor a la realitat política i social. Formen part d’aquest òrgan membres de les formacions polítiques amb més representació al territori així com de les entitats socials i associatives dels municipis associats.

One Response

  1. Albert P.

    Pues sí que nos sale cara la publicidad que se hacen estos alcaldes con los medios de comunicación públicos… ¡¡¡Ya podrían destinar ese dinero a Servicios Sociales!!!

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.