Ràdio Parets surt al carrer per celebrar el seu 35è aniversari

L’emissora de ràdio municipal farà un programa especial en directe per celebrar el seu 35è aniversari. Els micròfons de RAP107 estaran, el dimecres 9 de març, a partir de les 10 h, al mercat setmanal del Camp de les Peces, per repassar els 35 anys de vida de l’emissora.

Programació Rap107Durant els matí, els periodistes de RAP107 entrevistaran a alguns dels col·laboradors que han format part de l’equip de la ràdio durant aquests anys. A més d’una tertúlia amb persones tan rellevants per l’emissora com Jaume Anfruns, Ramon Talarn o Adrián Bueno, entre d’altres, també hi haurà micròfons oberts per tal que tothom que vulgui pugui felicitar l’emissora.

IMATGE COMMEMORATIVA

En el marc de les activitats previstes per aquest 35è aniversari, RAP107 convida a tots els alumnes dels centre educatius de Parets de primària i secundària, i als alumnes empadronats a Parets que estudiïn fora del municipi, a participar en el concurs de disseny de la imatge commemorativa. Les bases per participar es poden consultar al web paret.cat

RAP 107 FM va ser la desena emissora municipal de Catalunya que va entrar en funcionament i la segona del Vallès Oriental. Des de l’agost de 2006 l’emissora té l’adjudicació definitiva de la llicència per emetre a través del 107.2 Mhz de la FM amb una potència de 82 w (PRA).

Emet un total de 140 hores setmanals de producció pròpia, de dilluns a diumenge, seguint un model mixt que combina la fórmula de ràdioservei i la ràdio generalista en determinades franges horàries. Des de 1997, està conveniada amb COM Ràdio per oferir, com a complement de la producció pròpia, alguns espais informatius d’aquest mitjà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *