La Roca recicla àrid del carrer Catalunya per condicionar dos aparcaments

L’Ajuntament de La Roca ha aprofitat l’àrid obtingut amb el fressat de la calçada del carrer Catalunya per condicionar dos aparcaments municipals.

D’una banda s’ha fet l’estesa i el compactat d’aquest àrid obtingut a la plaça Sant Jordi, que serveix per proximitat com estacionament públic i gratuït, de servei a l’institut, a l’escola Mogent, al centre urbà i al nucli antic.

En aquesta esplanada de la plaça Sant Jordi també s’instal·la anualment la fira per Festa Major, i la foguera per Sant Joan.

arids la roca

S’ha obtingut unes superfícies compactades que estalviaran tasques de manteniment. (Foto: Ajuntament)

Així mateix, un altre espai condicionat que s’utilitza provisionalment com aparcament municipal públic i gratuït, és la futura zona verda del Pla de les Hortes, que dóna servei d’estacionament a l’escola Mogent i a varis actes socials i esportius que es desenvolupen habitualment al municipi (cursa prehistòrica de mountain bike, curses populars de les bruixes, marxa, cursa dels íbers) i durant la festa major i la cavalcada de reis.

Amb el condicionament d’aquest dos aparcaments l’Ajuntament de la Roca ha obtingut unes superfícies compactades que estalviaran moltes tasques de manteniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *