La Sant Silvestre de Canovelles aplega 950 atletes

Youssef Essabani, atleta del Club Atletisme Canovelles, i amb només 15 anys, va guanyar la cursa.

L’Associació esportiva Ovelles Marxacans i el Club Atletisme Canovelles, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canovelles, van ser els encarregats d’organtizar la cursa més esperada de l’any a Canovelles: la Sant Silvestre.  

Sortida de la cursa. (Foto: Ajuntament)

Sortida de la cursa. (Foto: Ajuntament)

Celebrada l’últim dia de l’any, el 31 de desembre, la cursa de Sant Silvestre va tornar a ser un èxit, amb un recorregut de deu quilòmetres d’asfalt i sorra pels carrers de Canovelles i amb l’inici i la meta al pavelló municipal Tagamanent. L’edició d’enguany va aplegar 950 atletes al municipi, que van passar l’últim dia de l’any practicant d’atletisme, alguns d’ells vestits amb gorros de Pare Noel.

Youssef Essabani, atleta de només 15 anys del Club Atletisme Canovelles va guanyar la cursa absoluta amb un temps de 32’50 (rècord de la prova) i, pel que fa a les atletes femenines, va guanyar Ana Belén García, del Club Atletisme Granollers, amb un temps de 40’49.

Tots els participants van rebre al finalitzar la cursa una bossa amb obsequis i un entrepa i refresc. Els cinc primers de la general, tant masculina com femenina, van rebre també premis.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *