La sindicalista Isabel Ruíz, Medalla al Treball de la Generalitat

La Generalitat concedirà la Medalla al treball President Macià 2015 i la Placa al treball President Macià 2015 el proper dimecres, 8 de juliol. Aquests guardons reconeixen a treballadors i empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l’impuls de l’economia catalana.

Una de les guardonades aquest any és Isabel Ruiz, qui va ser secretaria general de la UGT del Vallès Oriental-Maresme durant 16 anys i secretaria general de la Unió de Jubilats i Pensionistes de UGT de Catalunya al 2009.

Isabel Ruiz Llamas va néixer a Humilladero (Màlaga) i va arribar a Catalunya l’any 1961. Va treballar a l’empresa Henkel de Montornès i posteriorment a l’empresa tèxtil Roca Umbert de Granollers. Al 1977 es va afiliar a la UGT de Catalunya i va començar el seu recorregut al sindicat. Al 1990, va sortir escollida com a secretaria general de la UGT del Vallès Oriental. Des del 1992 al 2006 va ser secretaria general de la UGT-Maresme. Al 1993 va entrar com a membre del Comitè Confederal de la UGT. Al 2009, va exercir de secretaria general de la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT de Catalunya fins el 2013.

El proper dimecres, a les 20 hores, serà l’acte de lliurament al Palau de la Generalitat, i hi assistirà el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *