La tercera remuntada del Tenes, aquest diumenge

Després que s’hagués d’anul·lar el passat 20 de març per la forta pluja, la tercera etapa de la Remuntada a peu del riu Tenes 2016 tindrà lloc el diumenge 17 d’abril. La quarta etapa, prevista inicialment per a aquesta data, se celebrarà el 22 de maig i la cinquena, un diumenge de juny encara per determinar.

3ERA ETAPA, LA REMUNTADA DEL TENESEn aquesta tercera passejada, es recorreran 8,74 km amb un desnivell de pujada de 460 metres. A les 8 del matí tindrà lloc la sortida a la plaça de l’Església de Riells del Fai. Es preveu que cap a les 12.30 s’arribi a l’aparcament de l’Escola de Sant Quirze Safaja. Segons els organitzadors, aquesta etapa és un salt del pla a l’altiplà, fet que provoca que sigui més exigent que les anteriors, però d’una gran bellesa, ja que gran part del recorregut s’enfila entre els cingles de Bertí.

Els preus de la inscripció oscil·len entre 5 i 1 euro, depenent de l’edat, de si s’està federat al FEEC i si es contracta el servei de bus. Per participar, cal fer inscripció prèvia enviant el full d’ingrés, nom, cognom i DNI a l’adreça electrònica uecvalltenes@gmail.com. Els participants han de dur calçat i roba adequada per caminar unes 4 hores, esmorzar i beguda per hidratar-se.

La Remuntada a peu del riu Tenes 2016 està formada per un total de cinc caminades matinals, tipus travessa, aigües amunt, que alternaran parts del camí fluvial del Tenes i, quan no sigui possible, corriols i camins ramaders propers.

L’activitat està organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya de la Vall del Tenes, amb altres entitats excursionistes i amb la col·laboració d’ajuntaments, del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs i d’entitats privades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *