Juan Manuel de Vargas. (Foto: Ciutadans)

Juan Manuel de Vargas. (Foto: Ciutadans)

Juan Manuel de Vargas té 37 anys i és natural de Las Palmas de Gran Canaria. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Sevilla, també té un Master en eMBA per IDE-CESEM i en Màrqueting Online per KSchool.

De Vargas que fa més de deu anys que viu a Catalunya, s’ha desenvolupat professionalment en departaments de màrqueting de multinacionals com Wanadoo o Deutsche Telekom. Actualment treballa com a Director de Màrqueting per a Espanya i Portugal d’una multinacional britànica del sector publicitari. El passat mes d’abril va ser triat jurat dels Premis Iberoamericans de Publicitat de Salut i Farmàcia. Parla anglès i és alumne de català al centre que el Consorci de Normalització Lingüística té a Granollers. Ja era responsable de premsa de la formació i ha estat triat per unanimitat per al càrrec de coordinador municipal.

La resta de membres de la junta directiva són Jordi Pavón (Responsable de Política Municipal), Blanca Navarro (Secretària i Tresorera), Rubén Godino (Responsable de Participació Ciutadana) i Alex Torrell (Coordinador de Comunicació).

Leave a Reply

Your email address will not be published.