Granollers i Pimec reediten un programa de creixement d’emprenedors

Davant els resultats i valoracions molt positius per part dels participants i pels tècnics del servei d’emprenedoria amb la primera edició que va tenir lloc el 2014, Granollers Mercat i Pimec Vallès Oriental col·laboren conjuntament per dur a terme la segona edició del programa Crescunt durant el segon i tercer trimestre d’aquest any.

Vicenç Paituví, President de PIMEC Vallès Oriental i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, signen l'acord. (Foto: Ajuntament)

Vicenç Paituví, President de PIMEC Vallès Oriental i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, signen l’acord. (Foto: Ajuntament)

Aquest projecte intensiu de sis mesos dóna suport personalitzat a persones emprenedores que hagin creat una microempresa o una empresa en els darrers tres anys, que han estat acompanyades des de la creació del seu negoci per Granollers Mercat, i que estiguin en procés d’un projecte empresarial amb possibilitats de consolidació i creixement. La selecció de les 10 empreses participants per a aquesta segona edició l’ha realitzat el servei d’empresa i emprenedoria de Granollers Mercat.

Mitjançant un itinerari d’acompanyament, assessorament i formació, amb el programa Crescunt es pretén millorar les habilitats i donar suport a les persones emprenedores, a més d’incrementar les possibilitats de desenvolupament i creixement d’empreses i projectes, tot estimulant la creativitat i consolidant les idees de negoci i objectius empresarials.

Josep Mayoral, alcalde de Granollers, ha explicat que “el programa Crescunt ens permet sumar, crear xarxa i afegir valor a les iniciatives de suport a l’emprenedoria. A més ens permet oferir un servei avançat a les empreses a Can Muntanyola. És una programa de qualitat.”

Vicenç Paituví, President de Pimec Vallès Oriental, ha destacat que “des de la patronal entenem que els projectes d’emprenedoria han de tenir un anàlisi professional que permeti aconseguir l’estabilitat i viabilitat dels mateixos, i per aquest motiu recomanem el programa CRESCUNT, que ajuda al creixement potencial dels emprenedors”.

Els cursos, dividits en quatre fases i instruïts per consultors especialitzats de Pimec, consistiran en tutories individuals, amb una duració mínima de 3 h, i sessions col·lectives de 10 h, on s’analitzaran la situació de cada projecte i les diverses opcions estratègiques d’èxit, i s’oferiran els coneixements, habilitats i assessorament necessaris per dissenyar l’estratègia empresarial i el propi pla d’empresa, així com per definir i fer seguiments de l’àrea d’influència més determinant pel seu creixement. Segons les enquestes d’avaluació del programa que s’han realitzat a la primera edició, els resultats de la valoració de les sessions col·lectives han estat de 8.54 sobre 10 i 9 sobre 10 pel que fa a l’assessorament i consultoria individual.

2 Responses to Granollers i Pimec reediten un programa de creixement d’emprenedors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *