L’alcalde de la Llagosta, Alberto López, ha anunciat que l’Ajuntament començarà aviat els tràmits per convocar un Ple extraordinari d’Honors i Distincions amb l’objectiu de declarar José Luis López Segura fill adoptiu de la Llagosta i incloure el seu nom al nomenclàtor municipal. Alberto López ha explicat que des de l’Ajuntament es vol dedicar un espai del poble que encara no s’ha determinat a qui va ser alcalde de la Llagosta entre els anys 1983 i 2002.

Loli Fernández, dona de José Luis López, tancant l'acte.

Loli Fernández, dona de José Luis López, tancant l’acte.

L’anunci es va fer durant l’acte d’homenatge a José Luis López que diumenge es va dur a terme al Centre Cultural, on familiars, amics, representants de les institucions, partits i entitats locals van recordar la figura del desaparegut exalcalde.

L’actual alcalde de la Llagosta, Alberto López, va destacar durant la seva intervenció que José Luis López “va ser l’artífex del creixement del poble quan la Llagosta va passarde ser una ciutat dormitori a ser una de les poblacions més tranquil·les i agradables per viure al caòtic cinturó metropolità”. “Aquest Centre Cultural, el passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, al Casal d’Avis, el Centre d’Assistència Primària, el desenvolupament urbanístic de la zona de l’antic camp de futbol, de la Pineda Fosca, del passeig de Joan Miró, de la plaça de la Sardana… En definitiva, la Llagosta real del segle XXI va ser la Llagosta somiada per José Luís al segle XX”, va afegir.

Alberto López va lloar el tracte humà i la popularitat de José Luis López entre la ciutadania, i va recordar que durant un temps van ser “adversaris polítics, que no enemics”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.