El regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, Fran Sánchez, va presentar ahir al matí al jutge una carta signada per l’alcalde demanant l’aturada d’un desnonament previst pel mateix dia. El magistrat va acordar posposar l’actuació durant un mes. La família afectada viu al carrer Tenes, al nucli urbà.

Segons fonts municipals, aquesta és la segona vegada que l’Ajuntament intervé en aquest cas i aconsegueix ajornar el  desnonament. Segons el regidor, “a partir d’aquest moment es treballarà amb la família afectada per buscar una solució més definitiva”.

Des d’Acció Social s’ofereix assessorament, orientació i ajuda per tal d’evitar, en la mesura del possible, aquestes situacions, sobretot quan hi ha famílies amb menors a càrrec.

L’Ajuntament de Lliçà d’Amunt ja s’ha intervingut en diferents casos i, entre d’altres coses, s’han realitzat informes que s’han enviat al jutjat amb l’objectiu d’ajornar el procés judicial o proposar alternatives de lloguer social i s’ha mediat amb entitats financeres quan ha estat necessari. En altres situacions, el Consistori ha derivat el cas a serveis especialitzats o, quan la situació ho requeria, el cas s’ha coordinat amb la PAH.

Leave a Reply

Your email address will not be published.