L’Ajuntament de Lliçà d’Amunt serà gestionat per un govern plural

Imatge de la signatura de l'acord. (Foto: Ajuntament)

Imatge de la signatura de l’acord. (Foto: Ajuntament)

El resultat de les darreres eleccions municipals va donar 6 regidors al PSC, 6 a ERC, 2 a ICV-EUiA, 2 al PP i 1 a CiU. En l’acte de constitució de l’Ajuntament, cap candidat a l’Alcaldia va obtenir la majoria absoluta de vots, és a dir, nou o més, i per tant va ser proclamat alcalde el cap de la llista amb major nombre de vots en les eleccions municipals, Ignasi Simón del PSC, i els socialistes van començar a governar sense majoria.

A finals d’any, el PSC va anunciar que havia fet un pacte de govern amb CiU i el regidor d’aquest partit polític es va integrar a l’equip de govern com a regidor d’Esports. I és que, tots els grups polítics municipals havien parlat de treballar conjuntament i havien aconseguit que quatre d’ells s’organitzessin en comissions per dibuixar un full de ruta amb les línies mestres del present i del futur de Lliçà d’Amunt.

A partir d’aquí, ara també s’han posat d’acord per formar un nou govern, on aquests quatre grups polítics (PSC, ERC, ICV-EUiA i CiU) hi són representats.

NOU EQUIP DE GOVERN

PSC-CP: Ignasi Simón, Jordi Juárez, Mariona Pedrerol, Lourdes Estéfano, Albert Iglesias i Fran Sánchez.

ERC-AM: Joaquim Ferriol, Iban Martínez, Míriam Remolà, Mercedes Mateo, Enric Grau i Felip Tura.

ICV-EUiA-E: Francisco León i Antonio Polo.

CiU: Manel Busquets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *