L’Ajuntament de Martorelles rep el Premi Excel·lència Energètica 2015

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va lliurar dijous 5 de març els Premis d’Excel·lència Energètica, convocats per la Generalitat, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), per reconèixer les empreses i institucions que han dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques.

premi martorellesD’un total de 74 projectes presentats en les diferents categories, s’ha distingit a Larsa, Grup Soler i Arc BCN, Allia Smart e-Mobility, Urbikes City, l’Ajuntament de Martorelles i el Consell Comarcal d’Osona. Per la seva part, les empreses Liven i SECE han rebut una menció especial del jurat.

Els Premis d’Excel·lència Energètica 2015 es divideixen en les següents modalitats: actuació/projecte; sensibilització; internacionalització; emprenedoria i ocupació; i trajectòria.

ÈTICA I ENERGIA

En l’apartat de sensibilització, s’ha atorgat el premi al projecte ‘Energiètica’, desenvolupat per l’Ajuntament de Martorelles. La iniciativa consisteix en traslladar als usuaris l’ètica com a base de la utilització de l’energia, tot reflexionant sobre com consumir l’energia i sobre la responsabilitat ètica de l’estalvi. La campanya s’ha traduït en diferents actuacions adreçades a ciutadans, comerços i petites mitjanes empreses, i en la creació d’un consell municipal de participació a l’ètica de l’energia.

Els Premis d’Excel·lència Energètica tenen com a objectiu contribuir a difondre la cultura de l’estalvi i l’eficiència energètica i el foment de les energies renovables a Catalunya, dos dels eixos fonamentals de la política energètica de la Generalitat. El jurat que ha atorgat els Premis ha estat format pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres; la gerent de l’Àrea de Talent d’ACCIÓ, Maite Ardèvol; el president de la junta directiva del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, Albert Mitjà; el vicerector de la UPC, Joan Puigdomènech; el director gerent del Consell de Cambres, Narcís Bosch; el president del Grup de Gestors Energètics, José Enrique Vázquez, i Mercè Rius, directora de l’ICAEN.

 

One Response to L’Ajuntament de Martorelles rep el Premi Excel·lència Energètica 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *