L’Ajuntament de Mollet acompanya els emprenedors en el finançament

El finançament és un dels aspectes claus en la posada en marxa d’un projecte empresarial. Els serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet (EMFO) treballen amb diverses entitats financeres per informar i orientar les persones emprenedores perquè trobin la línia de finançament que més s’adeqüi a la seva situació.

Una de les opcions són els microcrèdits i préstecs de petita quantia, per a  projectes amb dificultats d’accés al finançament bancari tradicional, que ofereixen finançament de fins a 25.000 euros a autònoms i microempreses. Amb l’objectiu de facilitar els tràmits, des d’Emfo s’acompanya i es dóna suport als emprenedors en l’elaboració del pla d’empresa i la documentació necessària perquè l’entitat bancària pugui analitzar la viabilitat del projecte. En aquests moments, EMFO ha signat convenis de col·laboració amb La Caixa i Ibercaja.

Un dels beneficiaris de la col·laboració entre aquestes entitats ha estat una empresa d’enginyera i telecomunicacions que s’ha ubicat a Mollet, a qui li han concedit una pòlissa de crèdit i un microcrèdit. Aquestes últimes setmanes, també s’ha concedit un microcrèdit a dues emprenedores que obren una perruqueria a Mollet.

Les persones que estiguin interessades a desenvolupar el seu projecte de negoci amb el suport i acompanyament d’experts que ofereixen assessorament en matèria de finançament, confecció del pla d’empresa, forma jurídica, poden adreçar-se a EMFO.

FORMACIÓ PER A EMPRENEDORS

Des de fa uns mesos, l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO, organitza tallers pràctics perquè els emprenedors que estan treballant el pla d’empresa avancin en el seu projecte. Les pròximes sessions són: pla econòmic-financer (28 de novembre), pla de màrqueting (16 gener) i pla jurídic-fiscal (21 de gener).

Els interessats poden apuntar-s’hi a través de la web www.emfo.cat, al telèfon 93 570 51 60, al correu info@emfo.cat, o presencialment al carrer Riera número 7, 1a planta.

3 Responses to L’Ajuntament de Mollet acompanya els emprenedors en el finançament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *