L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha ampliat la seva oferta de tallers formatius arribant  fins la desena. L’objectiu, entre d’altres, és ajudar i assessorar en la confecció del currículum, en l’entrevista de selecció, en la marca personal o en la inscripció a webs de recerca de feina.

Aquesta nova oferta s’adreça tant a les persones que no tenen coneixements d’informàtica com als que ja estan habituats a la recerca de feina 2.0. (Foto: Ajuntament)

Aquesta nova oferta s’adreça tant a les persones que no tenen coneixements d’informàtica com als que ja estan habituats a la recerca de feina 2.0. (Foto: Ajuntament)

Aquesta nova oferta s’adreça tant a les persones que no tenen coneixements d’informàtica com als que ja estan habituats a la recerca de feina 2.0.

Tenint en compte la necessitat d’ajustar-se a les exigències del mercat laboral, i al fet que avui en dia l’ordinador és un aliat  fonamental a l’hora de buscar feina, en aquests tallers, en un primer moment, es treballa la creació d’un correu electrònic, l’elaboració del currículum digital o la inscripció a portals de recerca de feina. Un dels objectius és ampliar la possibilitat d’accedir a una major quantitat d’informació i ofertes.

Per aquelles persones que ja tenen domini de la informàtica, se’ls ofereix la possibilitat d’aprendre nous formats de currículum, com ara la “Bio”, que és la descripció que acompanya el nom d’un usuari en la plataforma 2.0, o el perfil a la xarxa Linkedin.

A més, també s’ofereixen tallers per afavorir l’autoconeixement dels candidats, de manera que puguin conèixer els seus punts forts i encaixar-los a les competències més demandades al mercat laboral.

D’altres aspectes que els candidats poden practicar en aquests tallers són les entrevistes i altres tècniques de selecció.

En tots els casos, es tracta de tallers formatius d’entre una hora i mitja i dues hores de durada que s’ofereixen de forma regular a les instal·lacions d’EMFO.

Els interessats es poden inscriure a través del telèfon 93 570 51 60 o presencialment al carrer Riera 7, 1a planta. L’horari d’atenció és de 8.30h a 19h de dilluns a divendres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.