L’Ajuntament de Mollet assessora i dóna suport a la transmissió d’empreses

A través dels serveis municipals d’ocupació (EMFO) s’assessora a cedents i emprenedors per tal de dinamitzar el territori. Aquest mes de maig s’ha donat continuïtat a una parada de queviures del mercat de Mollet.

Per a impulsar la transmissió d’empreses i donar continuïtat a negocis viables, des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès es dóna suport tant a les persones que volen cedir el projecte com a les que opten per comprar negocis viables que ja estan en marxa.

Imatge del dia de la signatura de contracte. (Foto: Ajuntament)

Imatge del dia de la signatura de contracte. (Foto: Ajuntament)

Aquest és el cas dels propietaris d’una parada de queviures del mercat de Mollet, que per motius personals han cedit la concessió a una emprenedora del municipi. Els serveis municipals d’ocupació (EMFO) han posat en contacte ambdues parts i les han acompanyat en el procés de compra i venda.

Totes les trobades i negociacions, així com la signatura de contractes, s’han realitzat a EMFO i amb la presència d’una professional que ha supervisat el procés en tot moment. A més, el pla d’empresa per aconseguir el finançament i l’alta de treballadors, també s’ha dut a terme a les instal·lacions dels serveis municipals d’ocupació.

Aquestes últimes setmanes també s’ha consolidat el traspàs d’una gelateria i una herboristeria de Mollet del Vallès, creant així noves oportunitats per emprenedors. Des que el gener de 2014 Mollet es va incorporar al Centre de Reempresa de Catalunya, s’han assessorat 60 projectes reemprenedors i 20 projectes cedents.

Tant les persones interessades en cedir una empresa com a tirar endavant un projecte de negoci poden adreçar-se al carrer Riera,7,1ª planta o visitar el web www.emfo.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *