La primera tinenta d’alcaldia, Mireia Dionisio, i el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, han donat la benvinguda als 13 molletans i molletanes que han entrat a formar part del Programa Treball i Formació-Renda Mínima d’Inserció. Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha posat en marxa aquest programa adreçat a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció (RMI).

EMFO 4

El programa s’adreça a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció. (Foto: Ajuntament)

Durant els propers sis mesos, els 13 beneficiats de la convocatòria d’aquest període 2015-2016, cinc més que en l’edició anterior, rebran formació en competències digitals i lingüístiques, enfocada en la recerca de feina, i treballaran en millores de diferents espais de la ciutat fen tasques d’obra, neteja i jardineria.

Segons el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, “l’Ajuntament seguirà apostant per aquest model ja que no només ens permet donar feina a aturats de llarga durada sinó que també ofereix la possibilitat de formar a aquestes persones contractades per tal d’incrementar les seves possibilitats de futur per trobar una feina estable”.

En aquets sentit, Broto ha encoratjat als 13 beneficiats del programa a pujar “al tren de la formació, ja que un cop l’agafes multipliques notablement les possibilitats d’entrar en el mercat laboral i fins i tot de progressar dins d’una mateixa feina”.

Tots ells han estat seleccionats a través de l’Oficina de Treball i s’estaran formant i treballant fins al juny de 2016. A més, des d’EMFO, es dissenya i es fa seguiment d’un pla de treball individual per així millorar la seva ocupabilitat.

El Programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i el Fons Social Europeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.