L’Ajuntament de Mollet contracta 21 aturats de llarga durada a través del Programa “Treball i Formació”

Durant sis mesos, 21 molletans i molletanes, aturats de llarga durada, es beneficiaran del programa Treball i Formació que  l’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa a través del Servei d’Ocupació de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO). Al llarg d’aquest període, mitjançant els 12 projectes atorgats, les persones contractades es formaran i treballaran en diferents equipaments de la ciutat.

recepcio EMFO 3

Les persones contractades es formaran i treballaran en diferents equipaments de la ciutat. (Foto: Ajuntament)

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, han rebut a la sala de Plens de l’Ajuntament als nous contractats als qui han donat la benvinguda tot desitjant que per a ells aquest sigui el primer pas per trobar una feina de futur estable. Monràs ha recordat que “aquest és un dels grups més nombrosos que fins ara han format part del programa”el que evidencia “l’esforç que fa i seguirà fent l’Ajuntament per destinar tots els recursos possibles amb l’objectiu de reduir l’atur a Mollet”.

En total, enguany, s’han atorgat 12 projectes a Mollet que es distribueixen en tres àmbits (Forestal, Administratiu i Social) i que han permès contractar 20 plans d’ocupació i un prospector laboral que facilitarà la inserció laboral dels participants en el programa.

Un dels beneficiats del programa, Jordi González, explicava que “després de 8 anys a l’atur, aquesta és una oportunitat per tornar a agafar el ritme de treball i poder introduir-me al mercat laboral”.

De la seva banda, Sonia Legido, també contractada a través del pla ocupacional, espera que “aquesta formació m’obri noves oportunitats per treballar en l’àmbit social, que és el que més m’agrada”.

El programa s’adreça prioritàriament a persones aturades majors de 45 anys que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació. El col·lectiu d’aturats majors de 45 anys és el més afectat a Mollet i per aquest motiu des de l’Ajuntament es treballa per millorar la seva ocupabilitat.

En tres anys, el Programa Treball i Formació ha beneficiat a 62 persones a través de 26 projectes atorgats en benefici de Mollet del Vallès.

El Programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *