L’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’ONG Pallassos Sense Fronteres han presentat la Gala Solidària que es farà el proper 31 d’octubre al Teatre Can Gomà. Els fons recaptats en aquesta gala aniran destinats als refugiats que fugen dels seus països en conflicte cap a Europa.

foto PSF 1

Imatge de la presentació. (Foto: Ajuntament)

La regidora-coordinadora de l’Àrea de Drets Socials i Benestar de l’Ajuntament de Mollet, Mercè Pérez, el director de Pallassos Sense Fronteres, Carles Requena, i el director artístic de la gala, Pau Segalés, han presentat la Gala Benèfica que es durà a terme el dissabte 31 d’octubre al Teatre Can Gomà de Mollet.

La gala comptarà amb dues sessions úniques programades a les 17 i les 19.30 h i tots els diners recaptats aniran destinats al projecte que Pallassos Sense Fronteres està desenvolupant en suport als infants refugiats que arriben a Europa procedents de països en guerra com ara Síria, l’Iraq o Afganistan.

La regidora Mercè Pérez ha volgut destacar que l’Ajuntament “està encantat d’oferir tots els seus recursos a l’abast de Pallassos Sense Fronteres per col·laborar en un acte tan especial i per tractar-se d’una entitat amb una trajectòria tant estimable per vetllar per l’estat emocional i psicològic dels nens que viuen en un context de guerra, gana o malalties”. Mercè Perez també ha volgut “agrair a Pallassos Sense Fronteres que hagin pensat en Mollet, ja que al marge de posar el nostre granet de sorra en aquesta causa solidària, els nens i les nenes de Mollet tindran l’oportunitat de gaudir d’uns espectacles de nivell internacional”.

De la seva banda, el director de l’ONG, Carles Requena, ha recordat que “només l’any passat vàrem dur a terme 83 projectes a 43 països del món” alhora que ha agraït “a l’Ajuntament de Mollet i a l’Escola Sant Gervasi Cooperativa la seva trajectòria en el camp de la solidaritat i la  predisposició i el seu ajut per col·laborar en aquesta acte en concret”.

L’esdeveniment comptarà amb espectacles de circ, malabars, acrobàcies, màgia  o clowns a càrrec, entre altres, de Tortell Poltrona, creador del Circ Cric, i dels molletans Pep Callau i Pau Segalés. En total, com ha recordat el mateix Segalés, que també exercirà de director artístic de la gala, “hi hauran 11 companyies d’àmbit internacional formades per professionals que viuen de l’espectacle i que aquest cop actuaran de forma desinteressada”.

Les entrades es poden aconseguir per 12 euros trucant al 603 423 850 o enviant un correu a l’adreça mollet@clowns.org o per 15 euros a taquilla

La gala està organitzada per Pallassos Sense Fronteres amb el suport de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’Escola Sant Gervasi Cooperativa.

Amb l’acte del 31 d’octubre, l’Ajuntament de Mollet segueix duent a terme un seguit d’actuacions solidàries per ajudar a pal·liar els efectes que pateixen les persones que fugen dels seus països en guerra. I ho fa potenciant i donant suport a les iniciatives sorgides de la societat civil i el municipalisme, col·laborant amb entitats com ara el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament o Pallassos Sense Fronteres, o mantenint contactes i reunions amb les entitats solidàries de Mollet per tal de coordinar accions conjuntes.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.