Ara Parets ERC ha demanat al govern socialista que expliqui públicament si és veritat que des de l’Ajuntament s’hauria encarregat presumptament a l’empresa GESOP, un estudi de valoració de la gestió municipal, valoració i grau de coneixement de l’alcalde i dels portaveus de l’oposició, així com la intenció de vot en unes hipotètiques eleccions municipals.

Les preguntes d’ERC arriben després que el grup municipal hagi rebut desenes de queixes de veïns i veïnes del poble que preguntaven com podia ser que l’empresa que els havia realitzat l’enquesta electoral afirmava que havia estat contractada per l’Ajuntament de Parets.

Des d’Ara Parets ERC han emplaçat al PSC que doni les explicacions oportunes i digui si és veritat que l’Ajuntament ha encarregat aquest estudi d’opinió electoral i que digui qui assumirà el seu finançament.

Alhora, en cas que les despeses vagin a càrrec del Partit Socialista, els republicans exigeixen una rectificació pública per part de l’Ajuntament i de l’empresa que realitza les enquestes electorals, un gabinet d’estudis d’opinió que s’identifica quan realitza les trucades telefòniques com una empresa que ha rebut aquest encàrrec des del Consistori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.