L’Ajuntament de Sant Celoni i l’empresa Sorea –concessionària de la gestió del servei d’aigua potable del municipi– han signat un conveni de col·laboració orientat a garantir el ple accés al subministrament de les persones que eventualment puguin tenir dificultats per sostenir la despesa per aquest concepte.
L’acord preveu que Sorea aportarà recursos econòmics que permetran atendre al  voltant del 88% de la despesa anual que l’Ajuntament destina a ajuts socials per a aigua i assegura alhora, evitar talls de subministrament, tenint en compte la necessitat d’aquest servei.

L’acte de signatura va comptar amb la presència per part de Sorea de Manuel Baurier, director territorial de Catalunya centre, i de Berta Trillo, gerent de concessions del Vallès Oriental i, per part de l’Ajuntament, de l’alcalde Joan Castaño, que va mostrar “l’agraïment a la companyia per la sensibilitat comunitària que mostra amb aquesta col·laboració”.

Segons va explicar l’alcalde, “entre l’any 2011 i el 2014, els ajuts socials lliurats per l’Ajuntament de Sant Celoni en matèria d’aigua potable han augmentat al voltant del 300% i per això el conveni esdevé un suport molt rellevant”.

 

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.