L’alcalde de la Llagosta respondrá preguntes dels ciutadans des de la ràdio municipal

Es nota que s’acosten les eleccions municipals. Ràdio la Llagosta estrenarà dijous un nou programa amb el títol L’alcalde a prop, que entrevistarà Alberto López, amb preguntes fetes pels ciutadans.

Per enviar les seves qüestions, els ciutadans ho han de fer mitjançant un missatge de veu de whatsapp al telèfon 661 96 09 36. Han de deixar el seu nom i cognom i seguidament la seva pregunta amb una durada màxima de 30 segons.

L’alcalde a prop és un programa dels serveis informatius de Ràdio la Llagosta i s’emetrà el tercer dijous de cada mes a partir de dos quarts de vuit del vespre i, en redifusió a les dotze de la nit de dijous i els divendres a la una del migdia i per les xarxes socials de l’emissora municipal.

A banda del filtre que se li apliqui a les preguntes, no hi ha dubte que les intervencions radiofòniques d’Alberto López són un signe de transparència, de contacte directe amb els ciutadans, però, pel moment en què es produeixen, s’hi entreveu massa oportunisme per la proximitat de les eleccions municipals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *