L’Ajuntament de les Franqueses es va comprometre el 7 de setembre amb la Llei del Referèndum i el Decret de convocatòria per l’1 d’octubre, mitjançant la signatura de l’alcalde, Francesc Colomé. Aquesta notícia es va difondre ràpidament per les xarxes socials generant nombrosos comentaris, un dels quals ha portat a Colomé a presentar una denúncia davant la Policia Local per amenaces, injúries i calumnies.

El comentari en qüestió es va fer en un grup tancat de Facebook  i diu literalment “Como no… quien nace perro muere perro… y este es un hijo de la gran puta… se morirà y lo seguirà siendo… colome me cago en tus muertos!!!”. La mateixa persona torna a intervenir a la conversa dient “…este tío solo se merece una paliza…se la està buscando…”.

Davant la interpel·lació d’una altra persona que li aconsella esborrar el comentari, torna a intervenir “No pienso borrar nada de echo lo reafirmó, es un puto perro que solo piensa en recaudar fondos con las multas y una mala persona que no se digna a preguntar a los habitantes de las franqueses lo que queremos… si lo tuviera delante se lo diria igual”.

Davant d’aquesta situació, l’alcalde, ha decidit denunciar els fets perquè “una cosa és la llibertat d’expressió i una altra les amenaces i els insults”. “Cadascú pot tenir les seves idees, però no ens podem faltar el respecte. Demano tranquil·litat”, ha dit Colomé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.