“Volia compartir una experiència que he tingut amb el vostre alcalde, Sergi Mingote”. Així comença la publicació feta avui per Sergi León al grup de Facebook ‘Parets del Vallès’, on el jove informa que ha escrit un comentari al compte de l’alcalde i aquest li ha esborrat i, a més, l’ha bloquejat. León afirma que l’actitud de Mingote “diu moltes coses”.

face mingote1

Captura de pantalla de la conversa.

Sergi León pregunta a l’alcalde sobre la sala polivalent de Pau Vila i quan estarà preparada. L’alcalde li contesta: “S’ha previst una partida que té en compte la sala polivalent. Aquí només es reflecteixen algunes de les coses més destacades”.

I algú li respon a l’alcalde: “Els preus dels bucs d’assaig de Cal Jardiner són preus competitius i no públics i simbòlics tal com vau prometre, la qual cosa no incentiva a tots a tocar als bucs amb aquest preu. Els bucs no estan preparats com a tal, per la seva mala sonoritat, totalment comprovable. Crec que seria una bona partida també finançar-lo per poder aconseguir aquests preus simbòlics i públics. Parets És Música”.

A partir d’aquest comentari sobre els preus dels bucs d’assaig de Cal Jardiner, segons la versió del jove, l’alcalde de Parets l’ha bloquejat en el seu compte.

One Response

  1. Joan Giméno

    I perquè Sergi Mingote ha d’aguntar als trolls que van a tocar-li els nassos al seu Facebook? Si tenen queixes, que vagin a l’Ajuntament i la presentin com s’ha fet tota la vida, i que es deixin de tocar els pebrots per les xarxes socials.

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.