El nou concurs del transport sanitari adjudicat a l’empresa Falk va preveure la dotació del servei d’una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) les 24 hores del dia a Parets del Vallès. En el darrer ple ordinari, celebrat el passat dijous, Ara Parets ERC va explicar que “havia tingut coneixement, des de fa poques setmanes, que aquesta millora no s’està posant en pràctica”.

El portaveu d’Ara Parets ERC, Jordi Seguer, va explicar “que presumptament hi hauria problemes per disposar d’una base d’operacions en condicions òptimes per als dos treballadors que s’encarregarien de l’ambulància durant tot el dia a Parets del Vallès”.

En el passat, la base es trobava ubicada a l’edifici de Lluís Companys –sense complir normativa– i actualment ocupa un petit espai a la Residència Pedra Serrada, a l’avinguda Pedra del Diable.

Segons han informat des d’Ara Parets ERC “aquest espai tampoc compleix la normativa i per aquest fet l’ambulància que en teoria hauria d’estar les 24 hores del dia a Parets, actualment només està 12 hores al dia ja que els treballadors utilitzen la seu de Mollet, com a base d’operacions, les altres 12 hores de la jornada”.

Seguer va formular al govern municipal (PSC-CDC) diferents preguntes relacionades amb aquest servei, però no va obtenir cap resposta.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.