L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès consultarà a les usuàries de la piscina municipal sobre la possibilitat d’autoritzar el topless. El consistori va anunciar aquesta mesures en l’últim ple municipal a instàncies de l’Observatori de la Igualtat de Gènere, que va emplaçar al govern a adaptar la normativa de l’equipament segons el resultat d’aquesta consulta.

Segons assenyalen des del consistori, l’Observatori per a la Igualtat de Gènere va insistir que la consulta havia de cenyir-se “al col·lectiu afectat”, que en aquest cas són les dones. L’enquesta es durà a terme a primers de juny, quan es tramitin els abonaments per a la piscina.

POLÈMICA L’ANY PASSAT

La decisió arriba per la polèmica que l’Ajuntament va protagonitzar l’estiu passat, quan va prohibir a dues dones prendre el sol sense la part superior del vestit de bany. El socorrista va alertar a la Policia Local després que les dues dones fessin cas omís de la seva petició.

L’agent les va advertir que s’enfrontaven a un delicte de pertorbació de l’ordre públic i resistència a l’autoritat si seguien negant-se a complir amb la normativa específica del recinte, que les dues dones van decidir acatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.