Les Assemblees Territorials de l’ANC del Vallès Oriental es mobilitzen per participar massivament a la V del proper 11 de setembre a Barcelona.

Amb les dades disponibles, un total de 24 Assemblees Territorials (AT) de la comarca mobilitzaran gairebé 8.000 persones el proper 11 de setembre amb 150 autocars. La majoria d’expedicions sortiran entre les 14:00 i les 14:30, ja que els actes propis de cada poble no permeten sortir abans, tal i com recomana l’organització de l’acte.

No hi ha pràcticament cap plaça disponible en els autocars contractats. Les llistes d’espera són, en conjunt, de centenars de persones, i la majoria d’elles hauran de desplaçar-se a la capital pels seus propis mitjans. Malgrat això, la majoria d’AT segueixen oferint el servei d’inscriure els interessats a l’acte. Segons l’ANC, aquesta inscripció prèvia és molt necessària per la correcta organització de la mobilització i es recomana no esperar fins l’últim moment a fer-ho. Cal recordar que l’ANC, a nivell territorial, funciona exclusivament en base al voluntariat.

Altres AT, com Montmeló i Montornès, han renunciat a organitzar autocars i la propera Diada es desplaçaran a Barcelona en tren.

CAMPANYA DE SIGNATURES PER LA INDEPENDÈNCIA

La campanya Signa un Vot per la Independència, organitzada per l’ANC, conclou el proper 11 de setembre. El dissabte anterior, 6 de setembre, s’ha organitzat un matí de recollida massiva de signatures a Granollers.

Equips de tota la comarca i de comarques veïnes col·laboraran amb la Territorial de Granollers per tal de fer arribar la possibilitat de signar a favor de la independència de Catalunya a tots els racons de la capital del Vallès Oriental.

Leave a Reply

Your email address will not be published.