Las Migas és un quartet que neix a Barcelona, però que compta amb un origen ben heterodox. Marta Robles i Alícia Grillo, a la guitarra; Roser Loscos, al violí i Alba Carmona, a la veu, tornen amb un nou disc que ens endinsa de nou en l’univers sonor de Las Migas, una explosió de sons sempre insòlita que combina el flamenc amb les músiques mediterrànies. No en va, elles procedeixen de ciutats tan diverses com encantadores: Barcelona, Lleida, Sevilla, Còrdova…

las_migas_webLas Migas surten, però, de Barcelona per anar cap al món. Des dels seus inicis, han actuat en grans teatres i participat en els festivals més importants de músiques del món. Ho valen. Acabada d’iniciar la seva trajectòria l’any 2004, Las Migas, totes elles alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya, van guanyar el premi de l’Institut de Juventut (INJUVE) a millor grup de flamenc. Aquest fou, sense cap mena de dubte, un salt qualitatiu en la seva carrera. Fou des d’aleshores, de fet, que van participar als Tarantos, al Mercat de Música Viva de Vic, al Festival de Flamenc de Ciutat Vella i a diversos festivals a Itàlia, Holanda, Hongria, Bulgària, França i Tunísia.

En aquest nou viatge, Las Migas consoliden el seu estil rítmic i lluminós. L’espectacle compta amb el seu segell irrepetible: neix intimista però a mesura que avança, creix en intensitat. S’hi deixen l’ànima i conserven, així, l’aire exquisit que té la música feta des del cor. I això és el que sempre les ha caracteritzat. Tot va d’ànima i de mediterrània. Tot va de flamenc.

Diumenge 6 de març, a les 19:00 hores.

FITXA ARTÍSTICA

Veu: Alba Carmona
Violí i cors: Roser Loscos
Guitarres flamenques i cors: Marta Robles i Alicia Grillo

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.