L’assemblea de joves de Vallromanes vol que el nou Casal estigui ubicat a la zona esportiva

L’assemblea de joves, que es va celebrar el 8 d’abril, va decidir que la millor opció per a ubicar el Casal de joves és la planta baixa de l’edifici de la zona esportiva. Els joves podien escollir entre aquesta proposta o instal·lar l’equipament en un conjunt de dos vagons antics de ferrocarril remodelats.

Dels 22 votants, 15 van optar per aquesta opció. (Foto: Ajuntament)

Dels 22 votants, 15 van optar per aquesta opció. (Foto: Ajuntament)

L’assemblea va ser convocada per la Comissió jove de treball i seguiment del Casal de joves de Vallromanes, que es va reunir el 21 de març. 24 joves, entre 12 i 29 anys, de Vallromanes van assistir a l’assemblea i van votar-hi 22. Dels 22 votants, 15 van optar per l’opció de la zona esportiva.

La proposta escollida pels joves planteja adequar i reformar la planta baixa de l’edifici de la zona esportiva, actualment utilitzada com a magatzem i vestidors, amb una rampa d’accés des de l’avinguda Can Galvany o a través de la zona esportiva. La superfície útil de reforma és de 107,90 m2. També es proposa una zona pavimentada exterior de 148 m2. El pressupost estimat de la reforma és de 71.390,24€ (IVA inclòs).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *