L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta ha estrenat nou web. El portal porta per nom ‘Llagosta Comercial’ (llagostacomercial.com) i pretén respondre a l’augment de l’ús de les noves tecnologies per part dels clients d’ACIS.

llagosta_comercialLa pàgina inclou informació bàsica, com ara quins comerços formen part de l’entitat i com posar-s’hi en contacte, les campanyes que desenvolupa, els esdeveniments als quals participa i les promocions que ofereix.

A més, permet a l’usuari rebre les ofertes a través del telèfon mòbil i participar en les campanyes d’ACIS introduint-hi només el nom i el correu electrònic.

Per celebrar la presència d’ACIS a internet, l’entitat ha endegat una campanya especial per als clients. Totes les persones que es registrin al web entraran en el sorteig d’una escapada romàntica. La promoció serà vigent fins el dia 14 de febrer i el dia 17 es donarà a conèixer el nom del guanyador, que sortirà publicat al mateix portal.

D’altra banda, diumenge vinent, 1 de febrer, ACIS celebrarà la fira Fora Stock. Un total de dotze comerços associats portaran les seves rebaixes a la Plaça d’Antoni Baqué entre les 10h i les 15h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.